dinsdag 11 januari 2011

Wat gebeurde 10 jaar geleden op 9/11

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat de aanslagen op de Twin Towers in New York en de aanslag op het Pentagon in Washington plaatsvonden. Ongetwijfeld zullen we overladen worden met plechtige herdenkingen en treurnis over het verlies van de slachtoffers. Hoewel er nog vele vragen onbeantwoord zijn, één ding is duidelijk de officiële versie is een totale leugen. Uit alles wat nu bekend is, hebben we niet te maken met een aanval van Al Qaida, maar  met een inside job, zoals de Rijksdagbrand van 1933 door de nazi's.
De aanslagen waren niet alleen een massamoord op duizenden onschuldige mensen, het verhulde ook de grootste goudroof uit de geschiedenis.  Het werd als excuus gebruikt voor de oorlog in Afghanistan, nu al de langste oorlog in de Amerikaanse geschiedenis. En die oorlog breidt zich alleen maar uit. De aanslagen zijn verder gebruikt om de grondrechten van de Amerikanen weg te nemen en van de Verenigde Staten een regelrechte politiestaat te maken.
9/11 is te belangrijk om te vergeten en voor een goed begrip van de wereld waarin  wij in zijn terechtgekomen is het belangrijk de feiten te kennen, zoals die in de documentaire 'Loose Change' worden gegeven. De documentaire heeft Nederlandse ondertiteling.

klik hier om de video te bekijken